O nama

Djelatnost autoprijevozništva razvijamo već više od dva desetljeća ­ – vlasnik i osnivač tvrtke  Mato Matić   krenuo je još 1994. godine s jednim kamionom i jednim zaposlenikom, da bi kroz protekle godine zahvaljujući neumornom i napornom radu, ulaganjima u vozni park i stručno usavršavanje djelatnika širili poslove i stvorili respektabilnu tvrtku.

2016. godine –dodatno proširujemo svoju djelatnost i otvaramo novu tvrtku Auto Matić d.o.o. u vlasništvu Josipa Matića te zajedno sa novim voznim parkom i modernizacijom središnjeg ureda pokrećemo novu eru autoprijevozništva.

Posjedujemo veliki vlastiti parking sa zatvorenim skladišnim prostorom, internu naftnu postaju te diesel viličare za lakši pretovar i sigurno skladištenje.

Otac i sin udružili su snage kako bi vam pružili inovacije i sigurnost u transportu!!!
Iskustvo i snaga ,modernizacija i podrška – zaštini su znak obitelji Matić

 

Danas raspolažemo s voznim parkom od desetak vozila, više prikolica različitih tipova i namjena s odgovarajućiom opremom, ekipom od petnaestak vozača i transportnih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom i odgovarajućim obrazovanjem (vozači imaju kôd 95).

 

Središnji Ured tvrtke je opremljen sustavom praćenja i navigacije, te tako imamo uvid u kretanje naših kamiona i traženje optimalnih ruta čime racionaliziramo troškove i osiguravamo da vaša roba sigurno stigne na odredište.

 

Sve to nam omogućuje uspješno obavljanje prijevoza za naše klijente na području cijele Europske unije.

 

Dostupni smo svaki dan od 0:00-24:00 h.

Obratite nam se s punim povjerenjem!!!

Za 2014. i 2015. godinu posjedujemo AA Bonitet Izvrsnosti, 2010. godine direktor i osnivač tvrtke Mato Matić postao je najuspješniji poduzetnik.

 

 

 

Autoprijevoz Matić
Autoprijevoz Matić

Autoprijevoz Matić